Roose's Chocolate world

Al meer dan 25 jaar zijn we met Roose’s Chocolate World een gevestigde waarde onder de Brugse chocolaterieën. Helaas gooit de corona-uitbraak roet in het eten: onze inkomsten kenden een serieuze dip, onder meer door het wegvallen van het toerisme. Stilaan kunnen de grenzen met onze buurlanden weer open, maar we verwachten niet meteen dezelfde inkomsten uit het toerisme.

 

Dit vergt van ons een andere aanpak: we willen ons meer gaan focussen op binnenlandse bezoekers. Dit willen we realiseren door de beleving in onze Coffee Corner nog te verbeteren, door ons assortiment uit te breiden en door meer uitgebreide demonstraties te geven.

 

Om deze zaken te realiseren en de dip in onze omzet op te vangen zijn we met Roose’s Chocolate World een financieringszoektocht gestart. Concreet zijn we met de onderneming op zoek naar minimaal €25.000 en maximaal €50.000 bij de crowd: mensen kunnen investeren door een lening toe te kennen aan Roose’s Chocolate World.

Voor deze zoektocht naar extra financiële middelen werken we samen met WinWinner, een crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken en investeerders kunnen vinden die via leningen in die ondernemingen willen investeren. WinWinner begeleidt Roose’s Chocolate World bij het hele proces van de publieke financieringszoektocht (opmaak van de campagne, administratie, contact met investeerders...).

Meer informatie vind u terug op onze Campagnepagina of via de knop "investeer"

Verdere toekomstplannen

Coming soon...

ChocoMatic

Chocomatic is een automatische praline doos vuller die volledig bestuurd wordt door de klant. De klant kan via zijn eigen smartphone de robot aansturen om op deze manier een doos pralines te laten vullen naar wens.

Roose's Chocolate World / Copyright© 2020 / All rights reserved

Havenstraat 1, 8000 Brugge, België